Lediga lägenheter i Umeå

Här lägger vi löpande upp de lägenheter i Umeå som är ledig för uthyrning och vi uppdaterar regelbundet med nya lägenheter. Om inga lediga lägenheter finns just nu, är du välkommen att fylla i en intresseanmälan för att hyra lägenhet i Umeå. Där kan du meddela antalet rum och vilket område du är intresserad av samt om du har några speciella önskemål.

Vi på EKObostäder äger hyresfastigheter i centrala Umeå i stadsdelarna Grisbacka, Haga, Teg och Tomtebo. Alla lägenheter är i fint skick. Om du vill få en överblick över våra hyresfastigheter och lägenheter kan du besöka sidan ”Våra fastigheter”.

EKObostäder som hyresvärd

Vi värnar om miljön och använder endast miljömärkt el och i största möjliga mån använder vi fjärrvärme eller värmepumpar för uppvärmning. Vi uppmuntrar också våra hyresgäster att bli mer miljömedvetna genom att källsortera och endast köra fulla tvättmaskiner, tillsammans gör vi skillnad.

Som hyresvärd är vi mån om att bemöta våra hyresgäster på ett trevligt och professionellt sätt och erbjuda en bra och snabb service om du behöver hjälp eller om något går sönder. Välkommen till oss på EKObostäder!

Lediga lägenheter

Bryggargatan 58 B, garage 056008

Bryggargatan 58 B, garage 056008

OrtUmeå
RumGarage
Boarea
Hyra700 :-/mån
Läs mer