Lediga lägenheter i Umeå

Här lägger vi löpande upp de lägenheter i Umeå som är ledig för uthyrning och vi uppdaterar regelbundet med nya lägenheter. Om inget ledigt lägenheter i Umeå finns just nu är du välkommen att fylla i en intresseanmälan för att hyra lägenhet i Umeå, då kan du meddela antal rum och vilket område du är intresserad av och om du har några speciella önskemål.

Vi på EKObostäder äger hyresfastigheter i centrala Umeå i stadsdelarna Grisbacka, Haga, Teg och Tomtebo, och alla lägenheter är i fint skick. Om du vill få en överblick av alla våra hyresfastigheter och lägenheter kan du besöka sidan ”Våra fastigheter”.

EKObostäder som hyresvärd

Vi värnar om miljön och använder endast miljömärkt el och i största möjliga mån använder vi fjärrvärme eller värmepumpar för uppvärmning. Vi uppmuntrar också våra hyresgäster att bli mer miljömedvetna genom att källsortera och endast köra fulla tvättmaskiner, tillsammans gör vi skillnad.

Som hyresvärd är vi mån om att bemöta våra hyresgäster på ett trevligt och professionellt sätt och erbjuda en bra och snabb service om du behöver hjälp eller om något går sönder. Välkommen till oss på EKObostäder!

Lediga lägenheter

Inga inlägg hittades.