Hyra bostad i Örnsköldsvik

Bo i Höga Kusten

Mitt i hjärtat av Höga Kusten ligger Örnsköldsvik inbäddad i storslagen natur och med havet som front. Inlandsisens påverkan för 10 000 år sedan gör sig ännu påmind genom den unika naturen som gjort att Höga Kusten utsetts till världsarv. Örnsköldsvik blev en officiell stad 1894 och fick sitt namn från landshövdingen Per Abraham Örnsköld.

Det som främst utmärker Örnsköldsviks kommun är närheten till alla typer av fritidsaktiviteter. För den äventyrslystne finns Skuleberget att bestiga, vill man istället vistas på havet finns båtturer till fantastiska öar som Trysunda och Ulvön. Önskar man en mer stillsam aktivitet finns många vandringsleder med varierad svårighetsgrad och längd.

I Örnsköldsvik finns cirka 6 500 olika företag, allt från små och medelstora företag till stora internationella bolag, vilket ger möjlighet att kombinera ett intressant yrkesliv med en aktiv fritid. Örnsköldsvik är dessutom en trygg och barnvänlig kommun att leva och verka i.

Våra hyresrätter i Örnsköldsvik

EKObostäder äger och förvaltar ett stort antal hyresfastigheter i Örnsköldsvik med flera hundra hyresrätter. Vi har goda möjligheter att erbjuda rätt bostad för dig, oavsett om du önskar hyra en bostad centralt eller i något bostadsområde strax utanför Örnsköldsvik. Om du vill hyra en lägenhet är du välkommen att fylla i en intresseanmälan med information om önskat område eller fastighet, vi hör därefter av oss om något passande blir tillgängligt. Vi lägger även löpande upp lediga lägenheter under fliken “Lediga lägenheter Ö-vik”.